top of page

Vendégkönyv

Ossza meg Ön is az élményét ill. véleményét velünk! 

Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen volt a nyaralása, melyek azok a dolgok amik tetszettek, és miben tudunk változatatni esetleg, azért, hogy vendégeink nyaralását még kellemesebbé, és problémamentessé tegyük.

Éva Halász

Konkrétan a szívem csücske lett ez a hely, és Juhász Tünde és családja, azt a gondoskodást amit ott kaptunk, sehol nem tapasztaltuk, pedig voltunk pár helyen nyaralni, de még visszatérünk és hozza kell tennem, hogy csak az emlékeim akartam megosztani, hogy esetlegesen mások is megtapasztalhassák , hogy igy is lehet nyaralni, nem kell hozza 5* szálloda.

Tóth Tünde

Sziasztok!

Nagyon jól éreztük magunkat. A fényképek a lakókocsikról fedik a valóságot. Tiszták, rendezettek és kulturáltak. Szállásadóink kedvesek, barátságosak és nagyon segítőkészek voltak. Bátran merjük ajánlani mindenkinek!
Mi visszamegyünk!!!!

 

 

Tóth Gábor

Sziasztok kempingezők!
2008 óta minden évben 1 hetet töltünk el Lido D. Spina, Mare e Pineta kempingben . Idén 2014 -töl ez a lakókocsis szabad életforma újra méltó a nevéhez. Köszönet ezért Juhász Tündinek és Ó Nagy Gyurinak,akik ezt a családias környezetet létrehozták. A lakókocsi felszereltsége minden igényt kielégít. Rendezett ,és tiszta!! Jövőre ugyan itt 1 hét.

 

 

Erdős Gyuláné

Csodálatos helyen van a kemping. A lakókocsik szépek nagyonjól felszereltek tiszták és kényelmesek. A tulajdonosok ott vannak mindíg segítenek mindenben és vigyáznak mindenre. Nagyon kedvesek sok magyar van a kempingben és esténként szuper programokat csinálnak szórakoztatásunkra.

 

 

Madár Lászlóné

Idén májusban voltunk olaszországi campingben Lido degli Estensiben egy hetet,de annyira megtetszett ,hogy juliusban ujra visszamentünk két hétre.Mindenkinek ajánlani tudjuk,gyönyörü helyen van,minden igényt kielégit a camping,a lakókocsik jól felszereltek, kényelmesek és tiszták. A tulajdonosok kedvesek,segitőkészek és mindenre vigyáznak. Köszönet Tündinek és Gyurinak!

 

 

Szasz Anna

Sziasztok!
A családdal most nyaraltunk előszőr lakókocsiban és nem csalodtunk. Valóban a fotókon láthato szép és tiszta látvány várt minket. Kellően felszerelt konyha. A camping is tiszta a tulajdonosok nagyon barátságosak és segítök mindenben. Az olaszok vendégszeretete kiváló. Mindenkinek aki campingbe készűl ajánlom ezt a gyönyörű helyet. Ķöszönjük a szép nyarat Gyurinak és Tündének.

 

 

Kaszas Alexandra

Sziasztok!

A családdal idén augusztusban voltunk egy hetet a campingben.
Az érkezés pillanatától Tündiék nagyon kedvesek és segítőkészek voltak.
A lakókocsik kényelmesek, tiszták és jól felszereltek voltak. A camping teretén megtaláltunk mindent amire azükségünk volt ( bolt, zöldséges). A camping hangulata egyben nyugodt és pezsgő volt.
A homokos part pedig hatalmas volt. Bátran tudjuk ajánlani mindenkinek. Mi visszamegyünk!

 

 

Kovács Katalin

Hajrá !!! Jó fejek vagytok és barátiak!

 

 

Ribita Csaba

Szeptember 15-21 közötti időszakban béreltük, a 1070-es lakókocsit. Köszönjük a korrekt vendéglátást, a tiszta, ápolt környezetet.
Tavaly görög nyaralásunk során stúdiót béreltünk, ami mind felszereltségét tekintve, mind tisztaság tekintetében messze elmaradt az általatok biztosított lakókocsiétól.
Köszönjük a lehetőséget, köszönjük a munkátokat, a legközelebbi viszontlátásig minden jót Nektek!

 

 

Bánki Miklós és felesége
Minden úgy volt, ahogy a képek és a leírások bemutatták. A szállásunk a lakókocsiban tiszta, kényelmes, és megfelelően felszerelt. 60 évesen is vállalható, élvezhető az erdőben lévő kemping. A mosdók, és egyéb helyiségek tiszták, elszeparáltak, és még tágasak is. A tengerpart közel van, széles, homokos, lassan mélyülő parttal. Hosszú kellemes sétákra is alkalmas. A kemping szolgáltatásai megfizethetőek, az étteremben adott időszakban a hatalmas pizza fél áron kapható, menükártyája magyarul is elérhető. Közel van Ravenna, Rimini, San-Marinó, Comachió, mi mindenhova elmentünk, és nagy élmény volt.
A lakókocsik gazdája Ó Nagy György a helyszínen tartózkodik, és messzemenően mindenben segít. Jövőre visszük az unokánkat is!

 

 

Éva Halász

Sziasztok! Valamiért a vendégkönyvbe nem tudom leírni amit szeretnék,ezért megteszem itt. Tünde által kínált nyaralás: Nekem egy kifogástalan élmény volt,azt a hihetetlen kedvességet,amit ők nyújtanak,nem nagyon tapasztalod máshol. A kempingben dolgozó személyzet kedves,segítőkész. Tündi és családja mindent elkövet azért,hogy te,mint vendég,a legjobban érezd magad. Mi konkrétan teljesen megelégedetten jöttünk haza,és tervezzük a duplikációt. Mindenkinek ajánlom   : Lakókocsijai,illetve az a kedvesség,figyelmesség,amit a vendégei kapnak,az mindennél többet ér.,konkrétan ha már utazunk,akkor ne sajnáljuk semmire a pénzt,és ne is nézzük az árakat,mert teljesen más mint itthon,ja mindent ki kell próbálni,és élvezni olaszország csodáit,mert van bőven.

 

 

Bódiné Zsuzsa

Kedves Tünde és Gyuri!

Nagyon szépen Köszönjük ezt a csodálatos hetet,jövőre ismét megyünk, már most várjuk 

Csodálatos helyen van a camping,a lakókocsik teljes valójában a képeken bemutatott szép tiszta állapotban vannak.A tulajdonosok nagyon kedvesek és segítőkészek,nagyon jó családias a hangulat  Még egyszer köszönjük!

 

 

Pilcsik Tünde

6 napot pihentünk előszezonban a Lido di Spina kempingben, telepített lakókocsiban. Előtte ilyet még soha… de e miatt egyáltalán nem izgultunk, és nem is kellett, mint kiderült. Tiszta, megfelelően tágas számunkra, felszerelés tökéletes (gáztűzhely, nagy hűtő mélyhűtővel, mikrohullámú sütő, lábos, evőeszköz, csészék, poharak, stb… egyszóval minden ami kell). Jó hangulat uralkodott végig az ott nyaraló többi magyar családdal, pedig senki sem ismerte a másikat előtte.

Minden nagyon tiszta a kempingben egész nap, nemcsak reggel takarítás után. Az árak egyáltalán nem durvák, a kempingben gyakorlatilag minden megvásárolható.

A tenger pár száz méter, Lido di Estensi 5 perc séta. Vizibicikli, bringóhintó, utcai zenészek és bűvészek, szombaton mediterrán piac, és még sorolhatnám.

Tündi és Gyuri mindig segítőkészek.

Ajánljuk mindenkinek!

 

 

Szabóné Presér Edina

Kedves Tündi!

Sajnos nem tudtunk elköszönni Tőled mikor indultunk, éppen valamerre úton voltál.

Köszönjük szépen ezt a szép hetet, nagyon jól éreztük magunkat!

Ha már tudjátok a jövő évi turnusokat illetve árakat, szeretnélek kérni hogy küldd majd át nekünk!

További szép nyarat!

Sziasztok!

 

 

Gábor Farkas

Kedves Tünde és Gyuri!
Nagyon szépen Köszönjük ezt a csodálatos hetet,jövőre ismét megyünk, már most várjuk smile hangulatjel Gábor és Margó.

 

 

Császár Csilla

Kedves Tünde és Gyuri!
Köszönjük szépen ezt a csodás egy hetet amit nálatok tölthettünk!!!Imádtuk szuper volt minden! Gyerekek imádták a tengert,medencéket,kisvasutat ,programokat.Tiszta rendezett a hely!Körülöttünk szintén magyar családok voltak,már az első nap mindenki jóba lett mindenkivel.Annyira jól éreztük magunkat senki nem akart haza jönni! Megbeszéltük jövőre ugyanitt találkozunk. Mindenkinek szívből ajánlom a helyet, mi biztosan ott leszünk!
Mindent nagyon köszönünk!!!

 

 

Deák Edina

Kedves Tündi és Gyuri!!!Nagyon köszönünk mindent.Nagyon jól éreztük magunkat nàlatok,  a hely egyszerüen szuper, a tenger a part a sétàló utca maga a camping egyszerüen fantasztikus!! !Csakis ajànlani tudom mindenkinek és màr most ki merem jelenteni jövöre talàlkozunk veletek ugyan ott. Biztos hogy az uticél Lido deigli estensi és csakis a ti lakókocsitok!!! Arrivederci e grazie tutti.

 

 

Brigitta Rea

Szeptember 9.-től 15.-ig voltunk Lido di Spina-ba.
Igényesen tiszta lakókocsi – minden igényt kielégítő a felszereltség…
Nagyon jól éreztük magunkat!
Juhász Tündiéket ajánlom, mindenkinek. 

 

 

Kiss család

2015.09.03.-tól 2015.09.09.-ig töltöttünk el egy csodálatos, élményekkel teli hetet a  kempingben.

Minden nagyon szuper volt.

Az időjárás, a tenger, a kemping, az emberek, a társaság stb….

Megdöbbenve tapasztaltuk a hatalmas tisztaságot a kemping egész területén, és a tengerparton is.

A nap kb 24 órájában, serénykedtek az emberkék, mint a „kis hangyák” azért, hogy a nyaralók, teljes tisztaságban tudják élvezni a nyaralásukat.

A lakókocsi is szép volt. Jókat pihentünk benne. 4 fő részére, pont jól el lehetett férni. Otthonos volt.

Nagyon jó kis „csapat” volt.

Gyuri, őrködött a dolgaink, egészségünk, és felettünk egész héten.

Nagyon segítőkész, és tuti társaság volt.

A gyerekek is nagyon élvezték a nyaralás minden percét.

Nagyon köszönjük Tündinek és Gyurinak, biztosan találkozunk még!!!!

Csak ajánlani tudjuk őket, a helyet, és hasonló szuper nyaralást kívánunk mindenkinek!

Kiss Család Vácról

bottom of page