top of page

Szolgáltatásaink

Kedves leendő Vendégeink!

 

Először is engedjék meg, hogy bemutatkozzunk és bemutassuk Önöknek vállalkozásunkat. Az Olaszelmeny.hu (illetve annak társoldala az Olaszanyaralas.hu) családi vállalkozásként indult el 2013-ban Ó-Nagyné Juhász Tünde és Ó-Nagy György vezetésével, azzal a céllal, hogy vendégeinknek magas színvonalú, családias és baráti környezetben lévő nyaralási, kikapcsolódási alternatívát nyújtsunk megengedhető árakon. Jelenleg 11db, teljesen felszerelt, vendégeink minden igényét kielégítő lakókocsit üzemeltetünk, amely tökéletes választás lehet kis és nagy családoknak, baráti társaságoknak, sportegyesületeknek, illetve iskolai csoportoknak nyaralás szempontjából.

 

Lakókocsiaink az Észak-olaszországi Lignano Sabbiadoro-ban található Camping Sabbiadoro 4-csillagos kempingben vannak letelepítve, amely az Adria nyüzsgő, homokos tengerpartjától alig 250 méterre helyezkedik el. Lignano Sabbiadoro az Észak-olaszországi Adria egyik legkedveltebb nyaralóhelye, amely homokos tengerpartjával, nyüzsgő főutcájával, és fergeteges nyár esti programokkal vonza és várja az ide érkezőket, így tökéletes nyaralási lehetőséget nyújtva családoknak, és mind fiatal mind pedig idősebb turistáknak.

 

Lakókocsiainkról bővebb információt ide kattintva (Rólunk-Lakókocsiaink) vagy pedig a Képgalériában található képek megtekintésével kaphat.

 

A kempingről és az általa nyújtott programokról részletes leírást a Programok - Kikapcsolódás a kempingben menüpont alatt találhat, vagy képekért kattintson a Képgalériára.

 

Lignano Sabbiadoro-ról bővebb információt a Programok menü pont alatti Lignano Sabbiadoro ablakban talál.

 

Előre is köszönjük, hogy minket választott nyaralásához, és szeretettel várjuk a nyár folyamán, hogy egy felejthetetlen nyaralásban legyen része.

 

 

Ó-Nagy György & Ó-Nagyné Juhász Tünde

olaszelmeny.hu
bottom of page