top of page

Árak & Akciós Turnusok

Előszezoni Turnusok 2024
Főszezoni Turnusok 2024
Utószezoni Turnusok 2024

Foglalásért és további információért keressen Bennünket a következő elérhetőségeken:

  • +36-30/719-3285 (Ó-Nagyné Juhász Tünde);

  • Küldjön üzenetet az olasznyar@gmail.com email címünkre.

Egyedi igények szerinti turnusokra, kedvezményekre kérjen árajánlatot a lenti elérhetőségek bármelyikén. Érdeklődjön most!

 

A fenti árak és a kedvezmény a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényesek (az árváltoztatás jogát fent tartjuk!). A fenti kedvezmények semmilyen esetben sem összevonhatóak!

A fenti táblázatokban foglalt árak nem tartalmazzák a szervízdíjat, amely 2.500Ft/éj/lakókocsi (de maximum 14.900Ft/lakókocsi) és tartalmazza a mobilklíma és elektromos áram használatot. Ez az összeg foglaláskor fizetendő, legkésőbb a bérleti díj utolsó részletével a nyaralás kezdete előtt legkésőbb 30 nappal. 

 

A fenti táblázatokba foglalt áraink lakókocsinként maximum 4 főre (esetenként 3 + 1 fő pótágyon) vonatkoznak. Amennyiben a lakókocsi mérete engedi, és megoldható 5. fő elhelyezése a lakókocsiban (esetlegesen önfelfújódó pótágyon), úgy az 5. főre felár fizetendő, amely 2 éves korig díjmentes, 11 éves korig egységesen 5.000Ft, illetve 12 éves kortól egységesen 10.000Ft.

Fontos tudni, hogy a kemping részéről felszámításra kerül a tartományi idegenforgalmi hivatal által meghatározott  idegenforgalmi adó. Ennek mértéke €0,50 (azaz 50 cent kb. 190HUF) per éjszaka per vendég, de csak 12 éves kortól fizetendő és csak az első 10 éjszakáig. Ezt az összeget vendégeink közvetlen a kempingnek fizetik becsekkoláskor. Kérjük ezt vegyék figyelembe a foglaláskor.

 

A lemondásra vonatkozó feltételek az ÁSZF (Általános Szerződési Feltételek) menüpont alatt találhatóak meg, amit ide kattintva, vagy a főoldal alján a Hasznos Tudnivalók ablakban érhet el.

Anchor 1
bottom of page